Hartelijk dank voor uw brochureaanvraag! Wij zullen de US CarDealer brochure zo snel mogelijk naar u versturen.

Wilt u nu alvast een indruk van ons actuele aanbod? Raadpleeg dan eens onze modellenpagina of bekijk welke pick-ups er direct uit voorraad leverbaar zijn. Succes met kiezen en graag tot ziens bij één van onze Certified US CarDealers!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!