NL

Van vele markten thuis

Met maar liefst vier vestigingen in het Noord-Oosten van het land is Luth-Tangenberg goed vertegenwoordigd in de regio. Vanuit de vestiging in Erica worden door het team van Directeur-eigenaar Albert Tangenberg al jaren met grote passie verschillende Amerikaanse auto's verkocht en onderhouden. Kortom, een echte US CarDealer dus! 

luth tangenberg def
 
pand foto LT
 

Naast het assortiment pick-ups, is er bij Luth Tangenberg nog meer moois te vinden. Zo is men ook officieel dealer van Subaru, Ssang Yong en Nissan. Doordat er sinds de oprichting in 1987 ervaring is opgedaan met 4x4 voertuigen, mogen zij zich met recht een specialist noemen op dit gebied. 

Contact

Openingstijden

Showroom

  • ma t/m vr 08:00 - 18:00
  • do 08:00 - 21:00 
  • za 09:00 - 17:00

Werkplaats

  • ma t/m vr 08:00 - 17:00
  • za 08:00 - 12:00

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!