NL

Welkom, bij ons kan het wel!

Wij zijn open wanneer u dat wilt en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daar mag u ons persoonlijk op aanspreken, graag zelfs. Ons trotse team, geselecteerd op basis van vakmanschap en enthousiasme voor onze merken, informeert u graag online of in onze showroom. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en online 24/7 bereikbaar.

vaneman ram artikelfoto def
 
frankvanemanautomotive amsterdam
 

Ook op zaterdag kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto. FrankVanemanAutomotive is officieel dealer van Dodge, Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Kia en officieel servicepunt voor Jeep.

Graag tot ziens bij VanemanRam.

 

 

Contact

Openingstijden

Verkoop

  • ma t/m vr 08:30 - 18.00 uur
  • za 09:00 - 17:00 uur
  • zo 12:00 - 16:00

Werkplaats

  • ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur
  • za 09:00 - 16:00

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!