Kicker audio speaker Ram

Standaard is de Ram voorzien van een premium audio systeem van Alpine. Dit systeem bestaat uit 9 luidsprekers en een subwoofer onder de achterbank, waardoor er een uitstekend geluid bereikt wordt.

Voor de échte muziekliefhebber is de optionele KICKER audio-upgrade echter een must have optie! Met deze upgrade worden de speakers vervangen door hoogwaardige componenten uit de KS-serie van dit Amerikaanse topmerk, waardoor een veel mooier klankbeeld ontstaat. Ook wordt er een sterkere subwoofer gemonteerd die speciaal voor de Ram is ontwikkeld, om keurig in de laadruimte onder de achterbank te passen. Kicker is een Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige luidsprekers, waaronder de kenmerkende vierkante subwoofers.

Inhoud van de Kicker Audio set

De Kicker upgrade omvat maar liefst 7 luidsprekers uit de luxe KS-serie en een krachtige subwoofer. Het totale vermogen van de set neemt toe tot maar liefst 660 watt RMS (continu dus)! U kunt dus ook complexe muziek op hoog volume zuiver afspelen. De subwoofer is speciaal ontwikkeld voor de Ram 1500 en past door een op maat gemaakte behuizing keurig onder de achterbank.

De set bestaat uit:

* Drie 3.5" 2-weg luidsprekers in het dashboard voor een helder klankbeeld
* Vier 6x9" 3-weg deurspeakers
* Een 10" vierkante subwoofer met 200 watt Klasse D versterker

KICKER - Livin' Loud!

 Kicker inarticle 2

Een vraag? Wij helpen u graag!

  • *
  • Vul alstublieft een voornaam in.
  • *
  • Vul alstublieft een achternaam in.
  • *
  • *
  • Vul een vraag in.
  • Geef aan dat u geen robot bent.

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!