De optioneel verkrijgbare luchtvering is bij uitstek een optie die zowel comfortabel als functioneel is. Daarnaast biedt het interessante mogelijkheden voor iedereen die met zijn Ram 1500 ook wel eens van het asfalt af wil.

Dat luchtvering zeer comfortabel is, zal niemand verrassen. Doordat de vering vergevingsgezinder is dan conventionele vering is het weggedrag aanmerkelijk soepeler, zonder dat de auto gaat deinen.

Het groote functionele voordeel is dat het systeem automatisch detecteert of er zware lading in de laadbak ligt, waardoor de achterkant van de pick-up inzakt. Als dit het geval is zorgt de automatisch hoogteregeling ervoor dat de luchtvering extra wordt opgepompt, waardoor de wagen keurig vlak blijft.

Instap stand

Naast de normale stand zijn er ook een aantal handmatig te selecteren standen die de rijhoogte kunnen veranderen. Zo is er een instapstand die de auto met 5 cm verlaagt, voor een gemakkelijke instap. Deze stand is ook vanaf de afstandsbediening in te schakelen, waardoor hij al verlaagd is op het moment dat u bij de auto aankomt.

Off Road rijden

Daarnaast zijn er twee standen voor terreingebruik, namelijk off road 1 en off road 2. Deze standen verhogen de carrosserie met respectievelijk 3 en 5 cm, waardoor er meer bodemvrijheid ontstaat. Dat laatste is natuurlijk ideaal bij het terreinrijden, omdat dit het risico om vast te komen te zitten aanzienlijk beperkt.

Op snelwegsnelheden wordt de auto standaard met ca. 3 cm verlaagd, zodat hij aerodynamischer wordt en daardoor zuiniger rijdt.

 

Een vraag? Wij helpen u graag!

  • *
  • Vul alstublieft een voornaam in.
  • *
  • Vul alstublieft een achternaam in.
  • *
  • *
  • Vul een vraag in.
  • Geef aan dat u geen robot bent.

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!