Heldere voorwaarden en uitstekende dekking. Zo simpel is het!

Wij geven namelijk altijd 2 jaar volledige garantie op uw nieuwe pick-up, ongeacht het merk en zonder kilometerbeperking. Bij ons vindt u dan ook geen kleine lettertjes waaruit blijkt dat de garantie bijvoorbeeld 'alleen op draaiende delen' is. Zolang u uw auto volgens de voorschriften laat onderhouden, dan weet u zeker dat u altijd op onze garantiedekking kunt terugvallen.

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!