LPG installatie

Bereken uw besparing met een LPG-R115 tank

Kies het merk van de installatie

Afschrijving in

jaar

Verbruik op benzine

0
4
1

liter per 100km

LPG (+ 10%)

1
5
4

liter per 100km

Jaarkilometrage

1
5
0
0
0

Brandstofprijs

€ 1,779

per liter

€ 0,869

per liter

Benzine:
Brandstofkosten per jaar op benzine
LPG
Brandstofkosten per jaar op LPG
Afschrijvingskosten lpg installatie per jaar
Besparing per jaar

Een roffelende V8 of V6 onder de motorkap en toch een lage kilometerkostprijs? Het kan echt! Door een LPG installatie te laten monteren, kunt u tanken voor een literprijs die ongeveer de helft lager is dan Euro95.

Prins- of Vogels Autogas

Voor al onze pick-up modellen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige lpg-systemen. Voor de Toyota Tundra en Ford F-150 is dit een Prins Autogasinstallatie. Voor de Dodge Ram 1500 heeft u bovendien de keuze uit een lpg-installatie, die wij samen met Vogels Autogas speciaal voor de Dodge Ram 1500 hebben ontwikkeld. Bij deze lpg-installatie wordt standaard een tweede verdamper ingebouwd. Dit heeft als groot voordeel dat er altijd voldoende gas beschikbaar is, zelfs wanneer u hard optrekt of op een andere manier veel vermogen vraagt. Hierdoor hoeft de motor geen extra benzine in te spuiten en rijdt u dus zo efficiënt en voordelig mogelijk.

Onderbouw vs. inbouw

Welke lpg-installatie u ook wenst; u heeft bij ons altijd de keuze uit een 200 liter gastank in de laadbak en een 120 liter onderbouw tank. Een 200 liter gastank in de laadbak kiest u wanneer u een zo groot mogelijke tankinhoud wilt, terwijl de 120 onderbouw installatie de juiste keuze is wanneer u zoveel mogelijk laadruimte beschikbaar wilt houden.

R115-goedkeuring lpg-installatie

Alle LPG-installaties van US CarDealer zijn voorzien van een R115 goedkeuring. R115 is de opvolger van LPG G3. Meer over de LPG R115 certificering leest u hier >

Lpg-calculator

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Als u in onze calculator uw jaarkilometrage ingeeft, dan krijgt u een goede indicatie van de jaarlijkse besparing ten opzichte van het rijden op benzine. Let op; deze calculator gaat uit van een grijs kenteken pick-up, die gebruikt wordt door een ondernemer. U kunt voor meer informatie natuurlijk ook contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Certified US CarDealer.

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!