Trekgewicht pick-up

Combineer duurzame 4x4 techniek, een oersterk chassis en een krachtige motor en het resultaat is geen verrassing; pick-ups zijn uitstekende trekauto’s! In veel gevallen bedraagt het Ram trekgewicht zelfs 3.500 kg, zodat u prima uit de voeten kunt met een zwaar beladen aanhanger. Door het solide weggedrag van een pick-up rijdt u een stabiele combinatie.

Wij monteren uitsluitend speciale pick-up trekhaken van zeer hoge kwaliteit, die berekend zijn op dergelijke gewichten.

Bent u benieuwd hoeveel uw favoriete pick-up mag trekken? Neem dan een kijkje in onze modellenvergelijker.

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!