NL
2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

Een vraag? Wij helpen u graag!

 • *
 • Vul alstublieft een voornaam in.
 • *
 • Vul alstublieft een achternaam in.
 • *
 • *
 • Vul een vraag in.

2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

Op maat gemaakt door specialisten

2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab
Brilliant Black

Leverbaar vanaf

48.950,-

 • 5.7 HEMI V8

  395 pk en 550 Nm

 • 8-traps automaat

  standaard

 • Crew Cab

  grote cabine

 • Europese navigatie

  Nederlands gesproken

 • 20 inch 5-spaaks

  mat zwarte velgen

 • Camera's

  voor en achter

 • Lederen bekleding

  met contrast stiksels

 • Bucket seats

  verwarmd en gekoeld

 • Unieke uitstraling

  in gelimiteerde oplage verkrijgbaar

Kleuren 2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

Wij leveren de 2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab in 1 kleur

Cabine 2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

Ontdek de afmetingen en kenmerken van de Crew Cab.

Crew Cab

De Crew Cab biedt passagiers meer comfort en capaciteit, met de meeste beenruimte uit de Ram lineup. De voorpassagiers hebben de beschikking over 104 cm en de achterpassagiers over 102 cm beenruimte.

 • Lengte

  5900 mm

 • Breedte

  2020 mm

 • Stoelen

  5

 • Deuren

  4

 • Beenruimte voor

  104 cm

 • Beenruimte achter

  102 cm

Crew Cab inhoud
 

Special Edition Copperhead

U kijkt naar iets unieks, namelijk de Dodge Ram 1500 Copperhead! Deze speciale uitvoering is samen met JD Customs ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij US CarDealer. Zowel van buiten als van binnen zit hij vol mooie koperkleurige details. Dit is zonder twijfel de meest bijzondere Ram tot nu toe, die bovendien in een gelimiteerde oplage wordt gemaakt. En u kunt er één bemachtigen... 

 

JD Customs

Wij zijn er trots op dat we voor dit unieke project hebben samengewerkt met JD Customs. Zij vertegenwoordigen de absolute top in het customizen van de fraaiste auto`s en ze zijn net zo gek van de Ram als wij. De Copperhead is het resultaat van een maandenlang creatief proces, waarbij zelfs aan de kleinste details is gedacht. Een eindresultaat om trots op te zijn. 

 

Gelimiteerde oplage

De Dodge Ram 1500 Copperhead wordt in een exclusieve, gelimiteerde serie van slechts 25 stuks gebouwd. Iedere Copperhead krijgt een uniek koperen interieurplaatje mee, waarop de nummering en het chassisnummer vermeld staan. Ook is de nummering verwerkt in het logo op het voorportier. 

 

Exclusief

De Copperhead is exclusief verkrijgbaar bij US CarDealer. Als bewijs krijgt u - naast het unieke typeplaatje - ook een certificaat bij de auto geleverd. 

Exterieur 2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

Hier ben ik

Als dit opdoemt in de binnenspiegel, weet je meteen dat het menens is. Niet alleen een bijzonder sportief uiterlijk, maar ook een 395 pk sterke V8 die de daad bij het woord voegt. En doordat hij standaard is voorzien van een Power Valve, klinkt hij net zo vet als hij er uitziet. 

Hier ben ik
 

Het zit hem in de details

Het is zo subtiel dat je het echt moet weten om het te zien, maar onder de striping op de motorkap zit heel mooi de naam Copperhead verwerkt. Door het 3D effect is het bij het juiste licht af te lezen.

Het zit hem in de details
 

Unieke logo`s

De priemende ogen van het zwarte Ram logo kijken u strak aan. In koper uiteraard. 

Unieke logo`s
 

Koper achter mat zwart

De Copperhead zit vol details die op geen enkele andere Ram terug te vinden zijn. Zo maakt de koperkleurige afwerking van de remklauwen het geheel helemaal af. Ze steken prachtig af tegen de mat zwarte 20" 5-spaaks velgen.

Koper achter mat zwart
 

Interieur 2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

Uniek interieur

Ook het interieur van de Copperhead is zeer bijzonder, doordat het grondig is aangepakt. Zo zijn de middenconsole en de tunnel afgewerkt in een mat zwarte finish met een koperkleurige bies. Dit steekt prachtig af tegen de pianolak zwarte accenten die het Sport interieur kenmerken. 

Uniek interieur
 

Sportieve basis

Doordat de Copperhead gebaseerd is op de populaire Sport uitvoering, is hij standaard al zeer rijk uitgerust. Denk bijvoorbeeld aan de zwart lederen bucket seats met contrast stiksels, die naast elektrisch verstelbaar ook te verwarmen en te ventileren zijn. Let ook op de deurpanelen, die in de Copperhead uitvoering zijn afgewerkt in dezelfde mat zwarte finish met koperen bies als de middenconsole.

Sportieve basis
 

Ram voor je kop

De custom hoofdsteunen zijn voorzien van het Ram logo en de Copperhead naam. 

Ram voor je kop
 

Navigeer erop los

Uiteraard is ook deze uitvoering van de Dodge Ram 1500 bij US CarDealer altijd standaard voorzien van Europees navigatiesysteem met Nederlandse spraak. Zo komt u niet alleen in stijl aan, maar ook nog eens op tijd. 

Ook is het mogelijk om met Apple Carplay verbinding te maken. Bekijk hier de Apple Carplay handleiding.

Navigeer erop los
 

Technische specificaties 2018 Ram 1500 Copperhead V8 Crew Cab

5.7 V8 HEMI

Een juweeltje van een motor. Met 550 Nm zijn er altijd bakken met koppel voorhanden, terwijl er bovenin het toerenbereik met 395 pk ook enorm veel vermogen beschikbaar is. Tel daar het krachtige, grommende geluid bij op en iedereen snapt dat elke gereden kilometer met een HEMI motor een waar genot is. Doordat de Power Valve standaard is op de Copperhead, kunt u hem met een simpele druk op de knop extra krachtig laten klinken.

5.7 V8 HEMI
 

Torqueflite-8 automaat

Een van de grootste bijdrages aan het comfort aan boord van de Dodge Ram 1500, is ongetwijfeld de 8-traps automatische versnellingsbak. Deze schakelt zeer soepel, terwijl hij ook helpt de enorme kracht van de 5.7 HEMI V8 in iedere versnelling optimaal te benutten. Doordat de olie in de versnellingsbak actief verwarmd wordt draait deze veel efficiënter, waardoor het brandstofverbruik afneemt.

Torqueflite-8 automaat
 

Intelligent 4WD systeem

De elektronisch geschakelde tussenbak op de Dodge Ram 1500 is uitgebreid in mogelijkheden, maar eenvoudig in bediening. Onder normale omstandigheden voldoet de 2WD stand, waarbij de auto achterwiel aangedreven is. Dit is tevens de meest economische stand voor het brandstofverbruik. Rijdt u op een onverharde, zeer steile of zeer gladde weg, dan bieden de 4WD standen (LOCK en LOW) uitkomst. Bij variabele rijomstandigheden kunt u kiezen voor de 4WD AUTO stand, waarbij de vooras wel is ingeschakeld, maar alleen aangedreven wordt indien er tractieverlies optreedt. Doordat de vooras hierbij altijd is ingeschakeld, is het verbruik wel hoger dan in de 2WD stand.

Intelligent 4WD systeem
 

Rijden of zweven

De optioneel verkrijgbare luchtvering zorgt voor een ongekend comfortabele rijervaring. De techniek zorgt er bij zware belading voor, dat de rijhoogte automatisch op het normale niveau wordt gehouden. Bovendien is het in meerdere standen instelbaar. Zo kunt u met uw afstandsbediening de instapstand activeren, waardoor uw Ram 5 centimeter wordt verlaagd voor een makkelijke instap. Als u gaat terreinrijden heeft u de keuze uit twee standen. Bij `Off Road 1` wordt de wagen 3 cm verhoogd en in de stand `Off Road 2` zelfs met 5 cm. Ook aan het brandstofverbruik is gedacht. Doordat de luchtvering op snelwegsnelheden 3 cm verlaagd wordt, is het voertuig aerodynamischer en dus efficiënter.

Rijden of zweven
 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!