Toyota Tundra

Sluitenx

De Tundra staat al jaren bekend vanwege zijn betrouwbare techniek. Na de meest recente facelift is hij ook nog eens een stuk opvallender geworden, met name door de prominente chromen grille zoals deze op de 1794 Edition te vinden is. Voor wie het allemaal niet zo opvallend hoeft, is er ook een strakke Platinum uitvoering.

Mede door zijn rustige, doch zeer sterke 5.7 liter grote i-Force V8, is de Toyota Tundra een formidabele trekauto. Tel daar de ruime, luxe afgewerkte CrewMax cabine bij op en u snap waarom deze pick-up al jarenlang een vaste aanhang heeft. Wordt het ook uw nieuwe werkplek?

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!