NL

Graag stellen wij Autobedrijf Luth Tangenberg aan je voor als nieuwe Certified US CarDealer! Dankzij de komst van dit mooie autobedrijf, hebben wij nu maar liefst 7 dealers in Nederland.

Luth Tangenberg is een gepassioneerd autobedrijf dat in 1987 is opgericht en met maar liefst vier vestigingen goed vertegenwoordigd is in Noord-Oost Nederland.

Vanuit de vestiging in Erica worden al jaren verschillende Amerikaanse auto's verkocht en onderhouden. Wij zijn er dan ook met recht trots op dat Luth Tangenberg zich nu als 7e Certified US CarDealer heeft aangesloten bij ons landelijke dealernetwerk.

Bezoek voor meer informatie de dealerpagina van Luth Tangenberg.

USCD luthtangenberg

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!