Rijdt u momenteel in een Pick-up? Dan nodigen wij u graag uit om op zaterdag 28 november bij ons langs te komen voor een gratis wintercheck! Wij zullen dan uw auto op 20 belangrijke punten controleren, zodat u met een gerust hart de winter tegemoet kunt.

Wintercheck op afspraak

Om wachttijden te voorkomen, vragen wij u om een afspraak te maken. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met één van onderstaande deelnemende
Certified US CarDealers:

- Van der Lans Auto's, Monster (ZH)
- Liberty Cars, Valkenburg (LI)
- Automobielbedrijf Jaarsma, Hartwerd (FR)
- 't Jan Scholten Team, Almelo (OV)


Indien u op 28 november verhinderd bent, dan kunt u onze wintercheck op een andere datum - tot uiterlijk 31 december – op afspraak bij ons laten uitvoeren. Hopelijk tot snel!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!