NL

Na het succes van vorig jaar willen we ook voor de vernieuwde brochure weer aantal leuke verhalen verzamelen!

Dus bezit u als trotse ondernemer een pick-up en wilt u met uw bedrijf en verhaal in onze brochure? Stuur ons dan uw gebruikerservaringen en avonturen en wie weet nemen wij binnenkort contact met op voor deze unieke kans om gratis uw bedrijf te promoten. 

Meedoen

Om deel te nemen aan deze actie, kunt u uw ervaringen eenvoudig met ons delen door dit formulier in te vullen en te mailen naar brochure(at)uscardealer.nl.

Bedankt voor uw medewerking!

Inzendingen van vorig jaarDe getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!