Ram 1500 limited

De Ram 1500 Limited is een uitvoering speciaal voor degene die geen concessies wil doen aan luxe. Bovendien is hij voor dit modeljaar grondig vernieuwd.

Zo vormen de kenmerkende grille en het chromen RAM-logo op de achterzijde echte eye-catchers en zijn de bumpers voor het eerst in chroom uitgevoerd. De unieke sierstrips op beide portieren maken het exterieur helemaal af.

Ook van binnen valt er genoeg te ontdekken, want de middenconsole en de tellerpartij zijn in het nieuw gestoken. Het hemeldak is voor het eerst in het zwart uitgevoerd, wat een erg chique uitstraling geeft.

Wil je de nieuwe Limited alvast bewonderen? Bezoek dan nu onze modelpagina van de Limited en laat je verrassen!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!