Het is zover... Maak kennis met de meest indrukwekkende Dodge Ram tot nu toe, de Ram 1500 Copperhead! Dit unieke model is het resultaat van een intensieve samenwerking met de specialisten van JD Customs en wordt uitsluitend in gelimiteerde, genummerde oplage geleverd.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hieronder de introductievideo of ga snel naar de Copperhead Modelpagina!

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!