NL

Goed nieuws! Deze maand hebben wij ons dealernetwerk nog verder uitgebreid. Wij stellen je graag voor aan VanemanRam, onze 8ste Certified US CarDealer.

Bij VanemanRam ben je 7 dagen per week welkom! Het bedrijf dat in Amsterdam is gevestigd, ligt gelegen langs de snelweg waardoor een uitstapje naar de prachtige showroom zo gemaakt is.

VanemanRam is gespecialiseerd in het onderhouden en verkopen van alle Ram modellen. We zijn dan ook erg verheugd op het feit dat we VanemanRam aan ons landelijk dekkend dealernetwerk hebben mogen toevoegen.

Bezoek voor meer informatie de dealerpagina van VanemanRam

Vaneman kleur

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!