Vogels Autogas is een Nederlandse fabrikant die LPG-systemen levert van topkwaliteit. In nauwe samenwerking met US CarDealer is er ook een systeem ontwikkeld dat speciaal geschikt is voor de Dodge Ram 1500.

In tegenstelling tot vele andere installaties, wordt dit systeem standaard geleverd met twee verdampers. U betaalt hier dus geen meerprijs voor.

De aanwezigheid van de tweede verdamper zorgt ervoor dat het systeem te allen tijde voldoende gas kan leveren aan de motor, ook wanneer u veel vermogen vraagt. Hierdoor hoeft het motormanagement geen ‘extra’ benzine in te spuiten in de motor, om toch aan het vermogen te komen. In de praktijk verbruikt dit systeem hierdoor aanzienlijk minder benzine dan een systeem met slechts één verdamper.

vogelslpgv2

Zoals u van ons mag verwachten, ontvangt u ook op deze gecertificeerde USCarDealer LPG-installatie 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!