Goed nieuws! Per 1 januari 2017 wordt de bijtelling voor het privégebruik van bedrijfswagens verlaagd van 25% naar 22%. Vanaf deze datum komt er namelijk een nieuwe bijtellingstabel. Deze is sterk vereenvoudigd en bestaat uit twee categorieën, te weten: 4% voor volledig elektrische voertuigen en 22% voor alle andere voertuigen waaronder bedrijfswagens en  pick-ups.

Verlaagde bijtelling alleen voor auto's toegelaten na 1-1-2017

Het nieuwe bijtellingspercentage van 22% geldt alleen voor voertuigen met een Datum Eerste Toelating vanaf 1 januari 2017. Voertuigen met een Datum Eerste Toelating in 2016 of eerder, vallen onder de ‘oude’ bijtelling die gold op het moment dat het voertuig is toegelaten. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe bijtelling of bent u benieuwd naar de leasemogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze dealers helpen u graag op weg!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!