NL

Maak kennis met de Ram 1500 Arctic Wolf! Deze nieuwe special edition heeft een zeer opvallende ontwerp.

Durft u buiten de kaders te denken en te kiezen voor iets bijzonders? Maak dan nu kennis met de Ram 1500 Arctic Wolf! Ook deze nieuwe special edition is ontwikkeld in samenwerking met JD Customs en dat is duidelijk terug te zien in het opvallende ontwerp. Bekijk alle foto's en de uitrusting in het voertuigoverzicht.

Arctic Wolf 1 van 3

Deze witte wolf is onder andere te herkennen aan de 'black on white' kleurstelling, bloedrode remklauwen en de fraaie 'tears' die vanaf de achterspatborden over de tonneau cover.

Arctic Wolf 2 van 3

Het unieke Arctic Wolf logo komt terug op de voorportieren en als 3D logo onder de matzwarte motorkapsticker. Daarnaast is deze speciale uitvoering standaard voorzien van matzwarte velgen, treeplanken, badges en logo’s. U rijdt dus echt iets bijzonders. Daarnaast is hij extra luxe uitgerust, met luchtvering en een spray-in bedliner. 

Arctic Wolf 3 van 3

Informeer nu bij uw dichtsbijzijnde dealer en bekijk hier de auto!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!