Ons dealernetwerk blijft groeien. Met grote trots kunnen wij melden dat er twee nieuwe Certified US Car Dealers bij ons zijn aangesloten.

En niet de minste! Wij zijn de samenwerking aangegaan met de bekende autodealer Kardol en het specialistische autobedrijf Extreme Cars. Twee prachtige autobedrijven.

 

 

Kardol

Bij Kardol Autobedrijf kunt u terecht voor een nieuwe Amerikaanse pick-up van de merken RAM, Ford of Toyota. In de showroom te Veenendaal staat, naast de nieuwe pick-up's, altijd een ruime selectie 4WD modellen op voorraad. In alle maten en soorten. Er staat altijd een passend voertuig in iedere prijsklasse.  

Naar Dealerpagina

 

Extreme Cars

De thuisbasis van US CarDealer Extreme Cars is de Zuid-Hollandse plaats Numansdorp. Een bijzonder fraaie showroom onder de rook van Rotterdam. Hier werken uitsluitend mensen met echte passie voor Amerikaanse auto’s. Zowel in de showroom als in de werkplaats. Naast een ruim assortiment pick-ups van merken Ram, Ford en Toyota, komt u hier in de showroom ook vans en muscle cars tegen.  

Naar Dealerpagina

 

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!