Nieuwe 2019 Ford F-150 Harley Davidson

Het is alweer even geleden, maar Ford heeft voor de creatie van een bijzondere F-150 al vaker samengewerkt met Harley-Davidson. Onze persoonlijke favoriet is de 2008 uitvoering, waarbij zwart met koperkleur werd gecombineerd.

Voor modeljaar 2012 werd de voorlopig laatste versie gemaakt. In de tussentijd hebben we het dus helaas zonder deze speciale uitvoering moeten doen. Gelukkig wordt ons wachten beloond met een nieuwe 2019 F-150 Harley-Davidson! En dat zou zomaar onze nieuwe persoonlijke favoriet kunnen worden.

2008 2012 Ford F-150 Harley DavidsonDe 2012 en 2008 Ford F-150 Harley-Davidson

2019

De nieuwe uitvoering krijgt een minstens zo uniek uiterlijk als zijn voorgangers. Van de velgen tot de grille en van de vloermatten tot de tellers; alles is aangepast voor de Harley-Davidson uitvoering. Sterker nog, het HD logo komt op niet minder dan 24 (!) keer terug in en op de auto. De lijst met aanpassingen is lang.

2019 Ford F 150 Harley Davidson Voorkant

De 9 belangrijkste uiterlijke wijzigingen zijn:

1.       Speciale 22” ‘fat boy’ velgen met Toyo Open Country banden
2.       Flowmaster uitlaat met speciale uitlaattips
3.       10 cm verhoogd, voorzien van BDS vering met FOX schokdempers
4.       Ram-air motorkap
5.       Unieke grille
6.       Ventilatieroosters met Harley-Davidson logo in de voorspatborden
7.       Andere bumpers, in combinatie met speciale spatbordverbreders
8.       Harley-Davidson badge op achterklep
9.       Speciale elektrisch uitklapbare treeplanken

Interieur

Daarnaast is uiteraard het interieur grondig aangepakt. De stoelen zijn voorzien van deels geperforeerd lederen bekleding met oranje ruitvormige stiksels. Een fraaie badge op de middenarmsteun laat zien dat u in een echte Harley-Davidson uitvoering zit. Zelfs aan de voetenruimte is gedacht; hier liggen vloermatten met HD logo en ook speciaal voor deze uitvoering gemaakte aluminium pedalen. Ook de tellers in het dashboard ontkomen niet aan een speciale HD uitstraling, uiteraard ook met het logo mooi erin verwerkt.

2019 Ford F 150 Harley Davidson Badge

Kies jouw kleur

De 2019 Ford F-150 Harley-Davidson is beschikbaar in drie kleuren, en elke kleur is er in twee varianten. Zo is er Lead Foot Gray, te zien op de afbeeldingen in dit artikel, maar uiteraard zijn ook Black en Platinum White beschikbaar. Die kleuren zijn vervolgens verkrijgbaar met een Bright Finish en Dark Finish.

2019 Ford F 150 Harley Davidson White

De Ford F-150 Harley-Davidson uitvoering zal met een verwachte verkoopprijs van minimaal € 95.000 niet goedkoop worden, maar dat zal de echte liefhebber waarschijnlijk een worst zijn.

Weten waarin de 2019 Ford F-150 Raptor en 2019 Ford F-150 Limited verschillen met de 2018 modellen? Je leest het hier!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!