USCarDealer NL Ford Toyota RAM GMC Chevrolet

Onze klanten vragen ons regelmatig hoe het toch komt dat er in pick-up-land zoveel prijsverschillen bestaan tussen de diverse aanbieders. We leggen graag uit hoe dit komt, én wat onze werkwijze is.

Transparante tarieven

Pick-ups bestaan er in verschillende uitvoeringen en zijn bovendien vaak rijk uitgerust qua fabrieksopties. Denk hierbij aan het navigatiesysteem, camera’s, parkeersensoren, grote velgen en een bedliner. Wij vinden dat deze opties gewoon bij de pick-up horen. Ze maken dus ook altijd onderdeel uit van onze vanafprijs. Accessoires die achteraf gemonteerd geleverd worden, kosten wel extra. Denk hierbij aan een trekhaak of lpg-installatie. USCarDealer.nl geeft dit altijd vooraf aan op de website, prijslijsten en offertes. 

 

Lage vanafprijzen zorgen voor verwarring

Een andere manier van omgaan met de tarieven voor pick-ups, is om lokprijzen te hanteren. Hierbij worden alle fabrieksopties en accessoires apart berekend. Hierdoor ontstaat er een lage vanafprijs voor de pick-up, die in de perceptie van de klant erg voordelig is. Men krijgt de fabrieksopties en accessoires echter allemaal apart berekend, waardoor er onder aan de streep een veel hogere verkoopprijs ontstaat. Deze is in veel gevallen zelfs hoger dan normaal.

USCarDealer NL Ford Toyota RAM GMC Chevrolet

Opties en accessoires

De pick-ups van USCarDealer.nl zijn standaard zeer rijk uitgerust. U kunt in de detailpagina van iedere uitvoering klikken op ‘specs’, waarna u precies kunt zien over welke standaarduitrusting die uitvoering beschikt. Sommige uitvoeringen kunnen voorzien worden van extra fabrieksopties, zoals luchtvering. Bovendien is iedere uitvoering te voorzien van extra accessoires. 

 

Ons advies: vergelijk appels met appels

Wanneer u een pick-up op het oog heeft, dan adviseren wij u om u niet blind te staren op de diverse vanafprijzen die allerlei dealers hanteren. Vraag daarom altijd een offerte aan en zoek goed uit welke opties er allemaal zijn inbegrepen. U zult zien dat die lokprijzen dan snel door de mand vallen.

Benieuwd naar onze leverbare modellen? Neem dan hier vooral een kijkje!

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!