USCarDealer NL Ford Toyota RAM GMC Chevrolet

Bij US CarDealer bent u natuurlijk aan het juiste adres voor een gloednieuwe pick-up, maar misschien heeft u een gebruikte wagen op het oog. Dan is het fijn om alles over het verleden van de wagen te weten. Wanneer u van te voren over deze informatie beschikt, kan het een hoop kopzorgen en kosten schelen. Met een compleet voertuighistorierapport van CARFAX weet u snel of u een droomauto of sloopauto koopt. Hoeveel eigenaren heeft de auto gehad? Is er gerommeld met de kilometerstand of heeft het een schadeverleden? Verborgen gebreken komen snel aan het licht.

CARFAX is onze specialist in internationale data en zij verzamelen alle gegevens over tweedehands auto’s. Via partners zoals autobedrijven, overheden, verzekeraars en inspecteurs kunnen zij u precies vertellen wat u wilt weten over:

Voor slechts € 9,99 heeft u een volledig voertuighistorie rapport. Bent u nog aan het vergelijken en wilt u meerdere rapporten opvragen? Voor een pakket van 3 betaalt u € 24,99. Of nog aan het oriënteren? Voor € 79,99 heeft u tien rapporten van 10 verschillende auto’s.

USCarDealer NL CARFAX

Eenvoudig aan te vragen

De pakketten zijn 1 jaar geldig, wat het dus mogelijk maakt om de voertuighistorie per auto op verschillende momenten op te vragen. Verkrijg het rapport via 3 eenvoudige stappen:

CARFAX ontstond in 1984 in Amerika en schrijft inmiddels de meest betrouwbare rapporten voor autokopers en -verkopers. Vanaf 2007 is CARFAX in vele Europese landen te verkrijgen en nu ook in Nederland.

Maak een verstandige beslissing. Doe nu de CARFAX Autocheck voor uw beoogde droomwagen!

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!