Het is zover! De Wegscheurweken zijn begonnen. Bij de aanschaf van een pick-up uit onze geselecteerde voorraad krijgt u een gratis Big Green Egg Large (t.w.v. € 1.750) inclusief onderstel. De actieperiode loopt van 5 november  tot en met 15 december 2019.

Bij een pick-up die weer en wind met gemak weerstaat, hoort natuurlijk een barbecue van hetzelfde kaliber. En juist daarom krijgt u deze Big Green Egg Large cadeau! Deze uit keramiek vervaardigde alleskunner is origineel sinds 1974 en, net als onze pick-ups, van Amerikaanse oorsprong.

Naast een ongekend sappige côte de boeuf of de befaamde beer can chicken, garandeert een Big Green Egg onvergetelijke momenten met vrienden, familie en collega’s. Op zomerse vrijdagavonden, maar ook tijdens de eerste sneeuwvlokken in december; samen barbecueën is altijd een goed idee!

Maak uzelf onsterfelijk bij uw naasten, maar geniet er vooral ook zelf van. De Big Green Egg Large krijgt u vanaf nu cadeau bij onze pick-ups.

Bekijk snel onze actievoorraad

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!