2020 Ford F150 Black Package Voorkant Header

De 2020 Ford F-150 Lariat, vanaf nu bij USCarDealer beschikbaar als Black Package!

De Ford F-150 staat bekend om zijn vermogen en krachtige uitstraling en is daarmee een van de populairste pick-up trucks in met name Amerika. De F-150 wil zich blijven onderscheiden van de concurrentie en komt met een aantal nieuwe stijlpakketten op markt die beschikbaar zijn voor de 2020 modellen. Het aanbieden van dit soort pakketten was volgens de autobouwer een groot succes bij de eerdere Ford modellen en om dat momentum te behouden is er nu ook gekozen voor een nieuw Black Appearance Package.

 2020 F150 Lariat Black Package 1

De naam Black Appearance Package zegt het eigenlijk al, zwart. Veel zwart! Het Black Appearance Package wordt leverbaar voor de XLT en Lariat uitvoeringen van de F-150. Voorwaarde is wel dat er ook gekozen wordt voor het Sport pakket. Het XLT / Lariat zwarte uiterlijk pakket biedt 20 ″ donker geverfde wielen, zwarte running boards, zwarte Honey-comb grille, donkere behuizing van de  koplampen en donker chroom met het Ford logo. Kortom, de Black Appearance package voegt allerlei stijlvolle zwarte accenten toe aan het special edition pakket. Een pakket waar onder andere het volgende in zit:

 2020 F150 Lariat Black Package 9

Het Black Appearance Package is leverbaar voor elke kleur van de Ford F-150 serie. Bij uw dealer kunt u meer te weten komen over dit unieke stijlpakket en kiezen welke elementen u graag terug ziet op uw Ford F-150!

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!