Nu leverbaar bij US Car Dealer - de oogstrelende RAM 1500 Sport Black Edition!

Voor degenen voor wie het niet zwart genoeg kan zijn, introduceren wij nu de Sport Black Edition. Deze speciale editie is gebaseerd op de populaire Sport uitvoering, maar dan ontdaan van alle chroom. Daarnaast beschikt deze über-zwarte Ram over een aantal bijzondere extra's.

Extra aanwezig op de Ram 1500 Sport Black Edition:

- Grille-spijlen in hoogglans zwart
- Logo's (voor en achter) in hoogglans zwart, typeplaatje op deuren verwijderd
- Tonneau Cover in hoogglans zwart
- Spatbordverbreders in hoogglans zwart
- Side Bars in mat zwart
- 20" 5-spaaks Sport velgen in mat zwart

Under the hood

Uiteraard is ook deze versie voorzien van de heerlijke 5.7 liter HEMI® V8 met 395 pk en 550 Nm, gekoppeld aan een 8-traps Torqueflite automaat. Alle details en foto's zijn binnenkort te vinden op de modellenpagina van de 2014 Ram 1500 Sport Black Edition. Hij is per direct te bestellen bij uw locale Certified US CarDealer!

darkside textimg

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!