Altijd op de hoogte zijn? Dat kan!

Mis nooit meer belangrijk nieuws over uw favoriete pick-ups, door u in te schrijven voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Zo houden wij u op de hoogte over nieuwe specificaties en uitvoeringen, aankomende evenementen en speciale acties van US CarDealer. Mocht u zich bedenken, dan schrijft u zich met één druk op de knop gewoon weer uit.

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!