Muziekliefhebbers opgelet, de KICKER AUDIO upgrade set is nu verkrijgbaar bij US CarDealer!

Als u in december 2014 een RAM 1500 Sport Black Edition bestelt dan ontvangt u deze upgrade zelfs helemaal gratis! Voor alle andere modellen, bieden wij de upgrade aan voor een scherp tarief van € 1.250 exclusief BTW. Meer informatie over deze set vindt u in het artikel over de Kicker Audio Upgrade in de accessoiresectie.


De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!