Voor wie het allemaal nóg uitgesprokener mag, hebben wij goed nieuws! Wij hebben nu namelijk naast een Ram 1500 Crew Cab Sport Black edition, ook een Ram 1500 Crew Cab Sport White Edition toegevoegd aan ons assortiment.

Net als de Black Edition beschikt de White Edition over een aantal unieke kenmerken. Zo is alle chroom verwijderd en zijn er speciale zwarte accenten toegevoegd die geweldig afsteken tegen de smetteloos witte lak. De White Edtion beschikt over de volgende extra's:

- Grille-spijlen in mat zwart
- Logo's (voor en achter) in mat zwart, typeplaatje op deuren verwijderd
- Tonneau Cover in bright white
- Spatbordverbreders in bright white
- Side Bars in mat zwart
- 20" 5-spaaks Sport velgen in mat zwart

De Ram 1500 Crew Cab Sport White Edition beschikt verder over een 5.7 liter HEMI® V8 motor met 395 pk en 550 Nm, een 8-traps Torqueflite automaat en ook alle populaire opties zijn standaard inbegrepen. Bekijk voor meer informatie en foto's onze modellen-pagina!

uscd ram 1500 white inarticle

 

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!