De Toyota Tundra is zowel in de VS als in Nederland onverminderd populair. Wij leveren deze ijzersterke pick-up vanaf nu dan ook in twee luxe uitvoeringen!

Tundra 1794 Edition

De Tundra 1794 Edition is robuust en indrukwekkend. Het exterieur is voorzien van veel chroom, terwijl het bruin lederen interieur beschikt over de meest schitterende details zoals suède en houtaccenten.

Tundra Platinum Edition

Wanneer u juist meer houdt van een strak design, dan is de Tundra Platinum Edition uw favoriete werkplek. Bij deze uitvoering is er slechts beperkt gebruik gemaakt van chroom en het interieur heeft een zeer chique uitstraling.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze Tundra's? Bekijk dan onze modellen-pagina of neem direct contact op met uw dichtsbijzijnde US CarDealer!

Tundra inarticle

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!