De Ram 1500 is natuurlijk al een fantastische pick-up, maar de Limited en Longhorn edities zijn wel heel speciaal. Beide modellen zijn vanaf nu leverbaar bij US CarDealer.

Ram 1500 Limited V8 Crew Cab

De Limited uitvoering is ingetogen, maar tegelijkertijd zeer chique. Zo wordt er spaarzaam omgegaan met chroom en beschikt het zwarte Premium lederen interieur over een aantal unieke details. Denk hierbij aan subtiele borduursels en mooie accenten van echt Argento hout.

Ram 1500 Longhorn V8 Crew Cab

Bij de Longhorn is eveneens zeer veel aandacht besteed aan het interieur. Zo beschikt vooral de Canyon Brown bekleding over vele bijzondere details. Ook van buiten is de Longhorn goed herkenbaar. Zo is is de two-tone kleurstelling met White Gold een unieke optie voor deze uitvoering.

Bij beide uitvoeringen zijn een aantal luxe extra's zoals luchtvering en een spray-in bedliner standaard inbegrepen!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Ram 1500 Limited en Longhorn ? Bekijk dan onze modellen-pagina of neem direct contact op met uw dichtsbijzijnde US CarDealer!

 

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!