Uw Uscardealer voor het zuiden van het land

Liberty Cars is, met ruim 28 jaar ervaring, een zeer betrouwbare partner voor aankoop, onderhoud en reparatie van uw Pick Up. Niet voor niets hebben wij Pick Up rijders die al hun tweede, derde of vierde Pick Up bij ons hebben gekocht. Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken.

libertycars pandfoto2
 
Liberty Cars Showroom
 

Door alleen met eerste monteurs te werken en de modernste diagnose apparatuur te gebruiken, staat kwaliteit op het hoogste niveau. Wij vinden dat niet alleen de aankoop, maar ook de service voor de periode na de aankoop zeker heel belangrijk is.

 

Contact

Openingstijden

Showroom

  • ma t/m vr 08:15 - 17.00 uur
  • za 10:00 - 16:00 uur
  • Buiten deze tijden op afspraak

Werkplaats

  • ma t/m vr 08:15 - 17:00 uur
  • Zaterdag gesloten

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!