NL

De trots uit Valkenburg

Een aantal jaar geleden is Liberty Cars, het bedrijf van Dave Agueria, verhuisd naar een mooi nieuw pand in Valkenburg. In de showroom heerst een ongedwongen sfeer, zodat u in alle rust een rondje kunt lopen om de auto die u op het oog heeft. Zin in een goed gesprek? Neem dan plaats aan de gezellige koffiebar en geniet van de echte Limburgse gastvrijheid.

libertycars pandfoto2
 
Liberty Cars Showroom
 

Doordat Liberty Cars al bijna 25 jaar gespecialiseerd is in Amerikaanse wagens, weet u zeker dat u altijd goed geholpen wordt. Dit geldt niet alleen voor de aanschaf van uw nieuwe pick-up, maar ook voor het onderhoud ervan. In de moderne en ruime werkplaats wordt uw auto altijd met aandacht behandeld.

 

Contact

Openingstijden

Showroom

  • ma t/m vr 08:15 - 17.00 uur
  • za 10:00 - 16:00 uur
  • Buiten deze tijden op afspraak

Werkplaats

  • ma t/m vr 08:15 - 17:00 uur
  • Zaterdag gesloten

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!