Als u eenmaal de Ram 1500, Ford F-150 of Chevrolet Silverado van uw dromen heeft gevonden, dan wordt het tijd om te kijken hoe deze pick-up het beste in het financiële plaatje van uw bedrijf past. Zolang u voor de Belastingdienst ondernemer bent, dan kunt u sowieso gebruik maken van de voordelen van de grijskentekenregeling, aangezien u de auto als bedrijfsmiddel inzet.

US CARDEALER FINANCIAL SERVICES

Als ondernemer is het vaak het meest voor de hand liggend om de auto middels een financiering aan te schaffen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien wij u via US CarDealer Financial Services zeer gunstige tarieven en voorwaarden kunnen bieden voor Financial Lease. Hieronder kunt u meer informatie terugvinden.

FINANCIAL LEASE

Indien u op zoek bent naar een goede financiering voor uw pick-up en overige zaken als onderhoud en reparatie het liefst zelf wilt regelen, dan kiest u voor een Financial Lease constructie. Deze vorm van financieren zorgt voor een lage impact op uw liquiditeit.

Aangezien u in dit geval economisch eigenaar van de auto wordt, dient u de auto te activeren op uw balans. Ook kunt u hierdoor veelal gebruik maken van een investeringsaftrek tot 28%. Uw belastingadviseur of accountant kan u hierover adviseren, net als over wat de juiste leasevorm voor u is.

 

PICK-UP LEASEN VOOR ONDERNEMERS

findio icon

Door onze samenwerking met Findio kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden voor het zakelijk leasen van uw pick-up op basis van financial lease. Findio voor auto is een handelsnaam van kredietgever Ribank N.V., die op haar beurt onderdeel uitmaakt van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.

Als onze populaire Ram 1500 Laramie Sport Package V8 Crew Cab de pick-up van uw dromen is, dan zou het onderstaande rekenvoorbeeld op u van toepassing kunnen zijn:

Rekenvoorbeeld pick-up leasen met 10% aanbetaling.

Voertuig Ram 1500 Laramie Sport Package V8
Prijs voertuig excl.btw : € 59.950,00
Kosten rijklaarmaken € 1.400
Aanschafprijs excl. btw: € 61.350,00
   
U betaalt  
Btw € 13.141,17
10% aanvullende aanbetaling  € 6.135,00
Totale contante betaling € 19.019,17
   
Financiering  
Totale financieringsbedrag € 55.215,00
Slottermijn na 60 maanden € 17.178,00
Maandtermijn € 807,00

Bij een aanbetaling (naast de btw) van 10% van de aanschafprijs excl. btw hoeft u geen jaarcijfers aan te leveren. Bij een startende onderneming die > 12 maanden en < 36 maanden bestaat, geldt dit bij een aanbetaling van 25%.

 

Leestip: 8 fiscale tips voor pick-up rijders

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..