Indien een bestelbus of pick-up voldoet aan specifieke eisen, dan kan het aangemerkt worden als ‘grijs kenteken’. Een grijs kenteken voertuig brengt voor u als ondernemer een aantal voordelen met zich mee.

Omdat u het voertuig als bedrijfsmiddel inzet, betaalt u geen BPM over de aanschaf van de auto. Daarnaast betaalt u als ondernemer op grijs kenteken minder wegenbelasting, aangezien u het voertuig bedrijfsmatig inzet.

Dit houdt in dat u voor bijvoorbeeld een Dodge Ram 1500 - ook indien deze is voorzien van een LPG-R115 installatie - een tarief betaalt van slechts € 145,00 per kwartaal. Dat is aanzienlijk lager dan het particuliere tarief.

Onder bepaalde voorwaarden kunt u ook gebruik maken van investeringsaftrek. Voor bedrijfswagens geldt dat de zogenaamde Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (kortweg KIA) kunt hanteren van 28% (cijfers 2014). Neem altijd vooraf contact op met uw boekhouder of accountant om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Vogels LPG installatie

Vogels LPG installatie

LPG-R115 installatie met dubbele verdamper, 120 liter onderbouw tank, met behoud van laadruimte. U kunt ook in plaats van een onderbouw installatie kiezen voor een 200 liter laadbak installatie.

Meer informatie

RAM 1500 op LPG

RAM 1500 op LPG

Voor de Dodge RAM 1500 modellen hebben wij samen met Vogels Autogas een speciale LPG installatie ontwikkeld. Bij deze lpg-installatie wordt standaard een tweede verdamper ingebouwd. Dit heeft als groot voordeel dat er altijd voldoende gas beschikbaar is, zelfs wanneer u hard optrekt of op een andere manier veel vermogen vraagt. Hierdoor hoeft de motor geen extra benzine in te spuiten en rijdt u dus zo efficiënt en voordelig mogelijk.

Bekijk de modellen

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..