In Monster zit u goed

Al sinds de oprichting in 1986 is Van der Lans Auto's een begrip in het Westland en daarbuiten, als het gaat om Amerikaanse auto's. Eigenaar Ted van der Lans heeft een vakbekwaam team van mensen om zich heen verzameld, die zijn passie voor auto's delen.

vdlans showroom def
 
V.D. Lans Showroom
 

U bent bij Van der Lans Auto's aan het juiste adres voor de aankoop, financiering en het onderhoud van Amerikaanse auto's. Bijvoorbeeld voor uw Dodge RAM of Ford F-150. Door de centrale ligging weten mensen vanuit de hele randstad het bedrijf in Monster te vinden. Ook voor Europese auto's kunt u er terecht.

Contact

Openingstijden

Showroom

  • ma t/m vr 09:00 - 18:00
  • za 09:00 - 17:00

Werkplaats

  • ma t/m vr 08:00 - 17:00
  • za 09:00 - 13:00

De getoonde modellen bevatten deels opties en/of accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken. Namen en beeldmerken van voertuigfabrikanten en namen van voertuigen en modellen zijn handelsmerken (“merken”) en eigendom van de betreffende voertuigfabrikanten. De aanwezigheid van deze merken impliceert niet dat US CarDealer gemachtigd is voertuigen, producten of diensten voor de fabrikant te distribueren c.q. te verzorgen. US CarDealer is geen gemachtigd distributeur of vertegenwoordiger van de betreffende voertuigfabrikanten.

Meld u aan voor onze nieuwsbriefAltijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!