Wat een te gek Off-Road Event is er afgelopen weekend neergezet! We werkten samen met 4WD Magazine en EVM19 om deze dag tot een groot succes te maken.

Het begon allemaal met een informatieve theorieles om iedereen klaar te stomen voor het avontuur. Daarna gingen we het terrein op onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Tijdens de lunch stond er een Amerikaanse Foodtruck klaar met overheerlijke hamburgers en hotdogs. Iedereen kon genieten van een heerlijke maaltijd voordat we ons weer vol energie in het terrein stortten.

En toen was het tijd voor het echte werk! Iedereen ging helemaal los op het terrein. De off-road vaardigheden werden ultiem getest en de grenzen van de voertuigen werden opgezocht. Het geluid van ronkende motoren en het opspattende modder zorgden voor een onvergetelijke ervaring.



We willen iedereen bedanken die aanwezig was en heeft bijgedragen aan dit geweldige evenement. Ook een speciale shout-out naar 4WD Magazine en EVM19 voor hun samenwerking. Het was een dag vol adrenaline, plezier en avontuur, en we kunnen niet wachten om in de toekomst nog meer spannende evenementen te organiseren voor alle off-road fans.

Bekijk nu de foto's en blijf op de hoogte van alle toekomstige avonturen op USCarDealer.nl!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..