13-01-2023

US CarDealer highlights 2022 

Een jaar vol nieuwe specials, events en niet een maar twee nieuwe dealers. We kijken met veel plezier terug op 2022, en om die reden delen we dan ook graag onze grootste highlights van 2022! 

 

Nieuwe specials van RAM

Bij RAM houden ze van special editions. In 2022 zijn er maar liefst twee uitgekomen die bij ons de revue hebben gepasseerd. Lees hieronder meer over de modellen en de foto’s die wij ervan gemaakt hebben.

 

RAM 1500 TRX Ignition Edition

Van de TRX Ignition Edition zijn wereldwijd slechts 875 voertuigen geproduceerd, een echt collector's item dus! Van 0 naar 100 km/u in slechts 3,7 seconden. Deze TRX springt in het oog met zijn opvallende carrosseriekleur Ignition Orange Paint, koperkleurige stiksels en accenten in het interieur en exclusieve 18 inch zwarte velgen. Onder de motorkap vind je, zoals dat hoort bij een RAM TRX, de 6.2L Supercharged V8, goed voor maar liefst 712pk.

 

 

RAM 1500 TRX Sandblast Edition

RAM pakte in 2022 uit met zijn 702pk 6.2L HEMI V8 motor monster in unieke Mojave Sand Paint. De Sandblast Edition betreft een 'appearance package' is. Dit zie je terug in de lichtbruine tinten op de auto, gecombineerd met een set zwarte 18” velgen en 35” banden die exclusief onderdeel zijn van het pakket. De Sandblast is net als de Ignition in gelimiteerde oplage geproduceerd.

 

 

Nieuwe dealers bij USCD! 

In 2022 heeft US CarDealer het label uitgebreid van zes naar achter dealers, en deze stellen wij graag nogmaals aan u voor!  

General Cars & Parts. Een gevestigd merk binnen de Amerikaanse autobedrijven. Dit mooie bedrijf is in 2001 gestart vanuit hobby en passie voor Amerikaanse auto’s. Bescheiden begonnen als eenmanszaak met een werkplaats van 50 m2, maar inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met ruim 1500 m2 aan werkplaats en opslagruimte.  

Luth Tangenberg. Een prachtig familiebedrijf in Erica, Drenthe. Onder leiding van Albert Tangenberg is het bedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot gerenommeerd autobedrijf dat naast haar dealerschap in Subaru en SsangYong ook zeer bedreven is in onderhoud en verkoop van Amerikaanse auto’s. Met meerdere vestigingen in de noordoostelijke regio, naast Erica, in Hardenberg en Assen. 

 

Uitbreiden US CarDealer webshop 

In april 2022 zijn we gestart met de US CarDealer webshop. We zagen een grote vraag naar after-market producten voor Amerikaanse auto’s. Een idee werd werkelijkheid en de webshop ging live. Zo zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen bij het vinden van hun favoriete accessoires of onderdelen. Of het nu gaat om cosmetische accessoires zoals een bestickering, of functionele onderdelen zoals een LED-bar of all-weather vloermatten. De webshop zal verder uitgebreid worden met nieuwe producten, dus houd vooral de shop in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram. 

 

Ford F-150 Lightning in Nederland 

We hebben er lang op moeten wachten, maar daar was dan toch de eerst Ford F-150 Lightning! De eerste exemplaren kregen we eind 2022 alsnog binnen en konden wij testen en uitproberen. De elektrische pick-up van de toekomst hopen we in de komende tijd in grote hoeveelheid binnen te krijgen want we zijn groot fan.  

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..