Ram 1500

2024 Ram 1500

Longhorn V8

v.a. € 74.500

Longhorn V8

Legenda

Naar boven
Ram 1500
Karakteristieke Ram volgens Amerikaanse traditie
Karakteristieke Ram volgens Amerikaanse traditie

Karakteristieke Ram volgens Amerikaanse traditie

In de RAM 1500 Longhorn voelt het alsof u aan de andere kant van de Atlantische Oceaan rijdt. Ongekende luxe, ruimte te over en het stijlvolle, klassieke interieur. Dit alles gaat gepaard met de nieuwste technologieën en een stoer uiterlijk.

Configureer naar eigen smaak

In stijl op de hoogte zijn

De high-definition Uconnect® 5 NAV met 12-inch touchscreen stelt je in staat om tot vijf bestuurdersprofielen te maken. Maak gebruik van de veiligheids- en beveiligingsfuncties, comfort, controle, overzicht en meer.

Camera`s en sensoren

De auto is uitgerust met meerdere camera`s en sensoren. Hierdoor heeft u te allen tijde in de gaten wat er zich rondom de auto afspeelt. En met de 360 graden camera is manoeuvreren geen enkel probleem. Door de Automatische Inparkeerfunctie is het parkeren van dit `kleintje` al helemaal geen kunst.

22 duimen

De speciale 22 inch aluminium velgen met antraciet inzetstukken zijn alleen beschikbaar op de Longhorn en Limited uitvoering. Ze worden omlijst door in kleur meegespoten spatbordverbreders.

Een goede kop

Ook het vooraanzicht van de Longhorn is een lust voor het oog. De luxe chromen elementen trekken de aandacht en de strakke lijnen zorgen dat het plaatje compleet is. Er kan geen misverstand over bestaan; dit is een RAM!

Zitten als een vorst

Zitten als een vorst

In deze stoel komt u tot rust. Uiteraard is deze zetel met zijn elektrische bediening (inclusief geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel), stoelverwarming en -ventilatie zeer comfortabel, maar hij is ook nog eens subliem afgewerkt. De bruine, fraaie lederen bekleding wordt verfraaid door subtiel stikwerk en het Longhorn logo in de rugleuning.

Klassieke afwerking

Klassieke afwerking

Het interieur van de Longhorn herkent u uit duizenden. Er is veel aandacht besteed aan de afwerking. In het binnenwerk vindt u bijvoorbeeld echt hout. Alle elementen sluiten mooi bij elkaar aan door het gebruik van bruine en zwarte tinten.

Configureer uw eigen, nieuwe

2024 Ram 1500 Longhorn V8

Exterieur kleur

  • Delmonico Red
  • Diamond Black
  • Billet Silver
  • Patriot Blue
  • Ivory tri coat

aan de slag

Interesse in de Ram 1500 Longhorn V8?

Voor meer informatie, vragen of een proefrit, laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Proef rijden in de Longhorn V8

Gelukt!

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..