Chevrolet, icoon van de Amerikaanse wegen en maker van ongekend populaire pick-ups, wordt door US CarDealer.nl naar Nederland gehaald! Naast RAM en Ford, bent u vanaf nu dus ook voor Chevrolet bij ons aan het juiste adres. En, met keuze uit de Chevrolet Silverado ZR2 en de Chevrolet Silverado High Country, zijn zowel luxe als avontuur binnen handbereik. Welke ervaring kiest u?

 

Chevrolet Silverado 1500 ZR2

Aangedreven door een 6.2L EcoTec3 V8 met maar liefst 420 pk, en voorzien van een 10-traps automatische versnellingsbak. Wie een Chevrolet Silverado ZR2 tegenkomt, hoeft geen twee keer te denken; deze pick-up is gemaakt voor het echte werk. Dat ziet u. Dat hoort u, en dat voelt u aan alles.

 

 

Offroad als nooit tevoren

De ZR2 is gemaakt om de modder mee in te duiken. Om mee van de gebaande paden af te wijken, de natuur te trotseren, en om er vervolgens geheel zonder kleerscheuren mee van af te komen. Én zonder in te leveren op comfort dankzij het standaard inbegrepen ZR2 Suspension Package met Multimatic DSSV dempers. Datzelfde merk maakt dempers voor de Mercedes-AMG GT, Aston Martin One-77 en de recent aangekondigde SUV van Ferrari, de Purosangue. De mannen en vrouwen van Multimatic weten dus als geen ander wat kwalitatief hoogstaande dempers zijn!

 

 

Met 33 inch banden eropuit

Een ander belangrijk onderdeel van offroaden, zijn natuurlijk de banden. De ZR2 wordt dan ook geleverd op 33 inch Goodyear Wrangler Territory© Mud Terrain banden. Die banden zitten om 18 inch gloss black velgen, wat de look van deze stoere alleskunner helemaal afmaakt.

 

 

Om het offroad imago én de functionaliteit compleet te maken, vind je onderop de ZR2 ook nog eens bodemplaten (skidplates), wat het onderstel van de ZR2 voorziet van de nodige bescherming.

 

 

Ultieme rijderservaring

Chevrolet kenmerkt zichzelf als bouwer van betrouwbare, veilige en innovatieve pick-ups die u nooit in de kou laten staan. Tel daar technologisch hoogstaand bij op, want ook het 13.4 inch grote infotainment touchscreen met premium Bose audiosysteem, draagt bij aan de rijderservaring. Net als het 12.3 inch dashboard scherm, waar u alle informatie over de auto zelf van afleest, en waar u de comfortabele adaptive cruise control mee bedient.

 

 

Safety first

De Chevrolet Silverado—zowel de ZR2 als de High Country—staat bekend als een van de veiligste Amerikaanse pick-ups. Die status nemen ze ook nu mee, want enkele standaard inbegrepen opties zijn:

  • Rear cross traffic alert braking
  • Trailer camera
  • Noordremsysteem
  • Voetgangersdetectie
  • Lane assist - Safety alert seat

 

 

Zelf configureren

Stel zelf uw Chevrolet Silverado ZR2 samen in de unieke configuratietool van US CarDealer.nl! Direct de beschikbare voorraad zien? Dat kan hier!

 

 

Beschikbaarheid

De autowereld kampt op het moment van schrijven nog steeds met het chiptekort dat tijdens de pandemie ontstond, en dat heeft gevolgen voor de productie. We raden je daarom voorlopig aan om bij vragen over onze beschikbare voorraad, altijd even contact op te nemen met de dichtstbijzijnde US CarDealer.

 

Benieuwd naar de Chevrolet Silverado High Country? Lees dan zeker even deze blog.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..