Op veler verzoek én omdat we het simpelweg een prachtig merk vinden, haalt US CarDealer.nl vanaf nu twee modellen Chevrolet naar Nederland! U kent ons al van RAM en Ford, maar u bent vanaf nu ook bij ons aan het juiste adres voor de Chevrolet ZR2 en de Chevrolet High Country. Welke ‘Chevy’ kiest u?!

 

Chevrolet Silverado 1500 High Country

Luxe, veilig, comfortabel, en een werkpaard ten top. Dat—en nog véél meer—haalt u allemaal in huis met de Chevrolet High Country. De ZR2 mag dan een ruiger randje hebben, onder de motorkap van de High Country vindt u exact dezelfde, luid brommende, 6.2L EcoTec3 V8. Zo heeft u het beste van twee werelden. Want, uiteindelijk is dat waarom iedereen zo fan is van Amerikaanse pick-ups; het overheerlijke geluid van die V8.

 

 

De Chevrolet High Country is tevens verkrijgbaar met een 5.3L EcoTec3 V8, en ook daarmee trotseert u alle bedenkbare terreinen en weersomstandigheden. Welke motor u ook kiest, de altijd aanwezige 10-traps automatische versnellingsbak maakt uw reis soepeler dan ooit tevoren.

 

 

Luxe én technisch hoogstaand

Bose kent u. Het Amerikaanse merk staat wereldwijd bekend als maker van hoogwaardige audioapparatuur. In de Chevrolet High Country bent u omgeven met maar liefst zeven speakers van deze vakmannen en -vrouwen. En, die bedien je allemaal via het Chevrolet infotainment systeem, voorzien van een 13.4 inch(!) touchscreen display. Daar stopt het niet, want alle rijdersinformatie leest u af van het 12.3 inch groot digitale display. En, die is ook nog eens volledig naar wens te configureren. Alles wat u wilt en moet aflezen, is binnen handbereik.

 

 

Neem plaats op uw troon

Lange of korte ritten. Naar de voetbal, de bergen in, of naar uw volgende klus. Waar de reis ook heengaat, zitcomfort is essentieel. Chevrolet snapt dit. De bestuurder en passagier nemen beiden plaats in lederen bucket seats. Deze beschikken over ventilatie en verwarming, zijn op tien verschillende manieren te verstellen én beschikken ook nog eens standaard over power lumbar control.

 

 

Wie op de achterbank plaatsneemt, doet dat comfortabel en met ruimte in overvloed. Opgepropt zitten en gebroken aankomen is verleden tijd. De Chevrolet High Country brengt u en uw passagiers uitgerust naar de plek van bestemming.

 

 

Safety first

Chevrolet heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De High Country is daarop geen uitzondering. Het model heeft o.a. de volgende opties standaard inbegrepen:

  • Rear cross traffic alert braking
  • Trailer camera
  • Noordremsysteem
  • Voetgangersdetectie
  • Lane assist
  • Safety alert seat

 

 

Beschikbare kleuren

  • Iridescent Pearl Tricoat
  • Sterling Gray Metallic
  • Dark Ash Metallic
  • Harvest Bronze Metallic
  • Radiant Red Tintcoat
  • Northsky Blue Metallic
  • Black

 

Zelf configureren

Stel zelf uw Chevrolet Silverado High Country samen in de unieke configuratietool van US CarDealer.nl! Direct de beschikbare voorraad zien? Dat kan hier!

 

 

Beschikbaarheid

De autowereld kampt op het moment van schrijven nog steeds met het chiptekort dat tijdens de pandemie ontstond, en dat heeft gevolgen voor de productie. We raden je daarom voorlopig aan om bij vragen over onze beschikbare voorraad, altijd even contact op te nemen met de dichtstbijzijnde US CarDealer.

 

Benieuwd naar de Chevrolet Silverado ZR2? Lees dan zeker even deze blog.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste modellen, het laatste pick-up nieuws en de leukste acties

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..