Ford F-150

2022 Ford F-150

Raptor Luxury

Op aanvraag

Raptor Luxury

Legenda

Naar boven
Ford F-150
Snelheid. Altijd en overal.
Snelheid. Altijd en overal.
Snelheid. Altijd en overal.

Snelheid. Altijd en overal.

De 2022 Ford‑150 Raptor is wederom sterker en sneller dan ooit. Het ontwerp is gebleven, maar ook dit jaar heeft Ford de Raptor weer verbeterd. Dat maakt van de Raptor voor kenners de meest begeerde F‑150 uit de line-up. Bereid u voor op een intensieve kennismaking met dit off‑road monster.

Configureren

Grip op de zaak

Als u besluit om de Raptor te gebruiken waar hij voor ontworpen is, dan zorgen de off-road banden op de 17 inch lichtmetalen velgen voor optimale grip. Bij zeer moeilijk terrein - bijvoorbeeld een rotsachtige ondergrond - kan de bandenspanning worden verlaagd, om zo meer contactoppervlak (en dus meer grip) te creëren. De Raptor Luxury is standaard voorzien van zogenaamde bead-lock velgen. Buiten het feit dat ze er zeer bruut uitzien, maken deze velgen het mogelijk om de band vast te klemmen op de velg. Hierdoor blijft de band onder alle omstandigheden goed om de velg zitten, ook als de bandenspanning sterk verlaagd is.

Verbluffend onderstel

Het onderstel zorgt ervoor dat de Raptor in staat is tot unieke off‑road prestaties. En dat is geen verkooppraatje. Het team van Ford Performance heeft samen met de specialisten van Fox het complete onderstel onder de loep genomen, om te kijken waar ze het nóg beter konden maken. De specificaties bewijzen dat dit gelukt is. De Fox Racing Shox ® zijn met een diameter van 7,5 cm nog dikker uitgevoerd dan dat ze voorheen waren (was 6,35 cm). Hierdoor kunnen ze nog meer geweld verwerken. Bovendien zijn ze uitgevoerd met niet minder dan negen dempingszones, waardoor de Raptor comfortabeler rijdt op asfalt, maar tegelijkertijd nog beter presteert op onverharde wegen. Ook de veerweg voor (33 cm) en achter (35,5 cm) is vergroot ten opzichte van het vorige model, zodat de Raptor nog extremer terrein aankan.

Vies van buiten, luxe van binnen

Neem plaats achter het stuur van de meest capabele off‑road pick-up ooit. Ervaar de grip van de handvatten van geperforeerd leder en bedien de schakelflippers achter het stuur, die de automatische 10‑versnellingsbak aansturen. Of selecteer uw favoriete rijmodus met een simpele druk op de knop, zonder dat u het stuur hoeft los te laten. De speciaal ontworpen lederen sportstoelen houden u goed op uw plek.

Performance

Performance

Een krachtige EcoBoost 3,5-liter V6 levert de spierkracht van een Raptor, met 450 pk en 510 pond-voet.

Als de motor aan de kook houdt -een makkie dankzij de stevige schakelflippers die een responsieve 10-versnellingenbak besturen- is er heel wat stuwkracht om mee te gaan met de ongeëvenaarde offroad-houding van de Raptor.

Koning op de weg!

Dubbele werkruimte
Dubbele werkruimte

Dubbele werkruimte

De 2,19m bij 1,70m laadbak van de Raptor -met handige opstap verwerkt in de laadklep- maakt hem ook geschikt als echt werkpaard.

Niet alleen de laadbak van deze pick-up maar ook de SuperCrew cabine met een multifunctionele armsteun bied jou overal de ruimte die je nodig hebt. Deze armsteun is open te klappen waardoor je een handige werkruimte creëerd om bijvoorbeeld een factuur op de schrijven of een laptop op te plaatsen.

Configureer uw eigen, nieuwe

2022 Ford F-150 Raptor Luxury

Exterieur kleur

  • Agate Black
  • Magnetic
  • Oxford White
  • Velocity Blue

aan de slag

Interesse in de Ford F-150 Raptor Luxury?

Voor meer informatie, vragen of een proefrit, laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Proef rijden in de Raptor Luxury

Gelukt!

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..