Ford F-150

2022 Ford F-150

Platinum

Op aanvraag

Platinum

Legenda

Naar boven
Ford F-150
Verfijnd met Platinum
Verfijnd met Platinum
Verfijnd met Platinum
Verfijnd met Platinum

Verfijnd met Platinum

In 2022 verschijnt de F-150 Platinum met een volledig herziend design. Een nieuw "gezicht", verfijnd en toch robuust. Prachtig afgewerkt, maar met een knipoog naar robuuste Wild West-accenten. Het exterieur van de Platinum valt op door zijn premium chromen accenten. Zoals de grille, de achteruitkijkspiegels, de deurgrepen en zelfs de elektrisch inklapbare treeplanken. Binnen kunt u genieten van ongeëvenaarde luxe en profiteren van de nieuwste technologie. Indrukwekkend in functie en uiterlijk: het standaard 30 cm touchscreen en het volledig digitale instrumentenpaneel! Deze auto ademt rijplezier!

Configureer naar eigen smaak

Stijlvolle cockpit

Het dashboard is standaard voorzien van een 30 cm groot touchscreen. Hiermee kunt u het SYNC 4 infotainmentsysteem op de meest eenvoudige manier bedienen. Uiteraard kunt u ook kiezen om Apple Carplay en Android Auto op het scherm weer te geven.

Platinum Look

'Platinum' komt van binnen overal terug. Op het stuur, in de vloermatten en bijvoorbeeld in de strak afgewerkte lederen bekleding.

B&O Soundsystem

Uit het 8 speakers tellende geluidsysteem van B&O komt de muziek u tegemoet. Door de flink verbeterde geluidsisolatie van de auto merkt u bijna niet dat u rijdt, waardoor u echt alleen de muziek hoort.

Smoelt goed

De grille en bumper heeft chromen accenten en de LED koplampen zorgen voor een fraai aangezicht. Dit is de nieuwe F-150 Platinum!

Stijlvol en Uniek

Stijlvol en Uniek

Een lust voor het oog
Een lust voor het oog

Een lust voor het oog

Rijdend op 20-inch lichtmetalen velgen, is de Platinum een ​​lust voor het oog. De chromen grille en zijspiegelkappen zijn bijzonder in het oog springend, vooral met de satijn verchroomde omlijsting aan de voorkant en de in satijn aluminium verwerkte achterklep. Ook in de cabine zorgt de lederen bekleding in combinatie met echt hout voor een premium uitstraling. Wie wilt er nou niet gezien worden in dit luxe pareltje?  

C0nfigureer

Configureer uw eigen, nieuwe

2022 Ford F-150 Platinum

Exterieur kleur

  • Agate Black
  • Star White
  • Rapid Red
  • Iconic Silver
  • Antimatter Blue
  • Carbonized Grey

aan de slag

Interesse in de Ford F-150 Platinum?

Voor meer informatie, vragen of een proefrit, laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Proef rijden in de Platinum

Gelukt!

Lak polijsten.. Vloeistoffen bijvullen.. Banden oppompen.. Interieur reinigen..